Här kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter och foton inom Nordic.

Åskådare / besökare

Bilder

Nordic Knights kommer att ta fotografier samt filma under uppvisningar och träningar. Vi tar även fotografier samt filmar kring våra aktiviteter i byn.

De bästa fotografierna och filmerna kommer att läggas ut på vår hemsida www.nordicknights.com och på sociala medier som Facebook, Instagram och vår Youtubekanal (Nordic Knights Tornerlag).

Vi kommer även att använda bilderna i våra broschyrer och publikationer. Syftet med publiceringen är att sprida information om vad Nordic Knights gör, samt som reklam inför kommande evenemang.

Som Åskådare är du aldrig objekt för fotograferingen utan en del av bakgrunden.

Vill du inte vara med på bilderna eller i film – ställ dig då åt sidan eller längre bort från riddarna och andra deltagare. I byn kan du säga till fotografen att du inte vill vara med på bild. Skulle du ändå ha kommit med på ett fotografi eller i en film som vi publicerat, hör av dig till oss, så blurrar vi ditt ansikte på fotografiet eller i filmen.

Rättslig grund: Intresseavvägning

Medlemmar

Medlemsregister

Vi har personuppgifter om dig i Nordic Knights medlemsregister.

Uppgifter vi har om dig är namn, personnummer, adress, telefonnummer, mejladress, eventuella allergier eller annat hälsorelaterad viktig information.

Vi har uppgifterna så vi kan kontakta dig. Personnumret behövs till försäkringsbolaget om du skulle vara inblandad i någon olycka mot tredje part under våra event eller träningar. I sådant fall är du skadeslös.

Uppgifterna handhas enbart av dem som har ansvarsuppdrag i Nordic. Uppgifter om hälsa/allergier används inför våra event. Vi har kvar uppgifterna så länge ditt medlemskap är giltig. Om du går ur Nordic raderas uppgifterna om dig från medlemsregistret. Du har rätt att få dina uppgifter raderade, då upphör ditt medlemskap i Nordic.

Dina personuppgifter delas inte med utomstående.

Rättslig grund: Samtycke

Bilder

Under Nordics event och träningar tas det mycket bilder/filmer. Vi publicerar gärna de bästa bilderna/filmerna på vår hemsida och sociala medier. Vissa av bilderna används även i våra broschyrer eller i reklam inför event. Du har alltid rätt att få din bild borttagen.

Rättslig grund: Samtycke

Du har alltid rätt att få se vilka uppgifter vi har om dig.

Frågor?

Kontakta vår administratör Katri Elena vid frågor.

Epost: elena.nordstrom@gmail.com

Mobil: 0705-67 48 33

Ladda ner informationen